Η Χάιντι Κλουμ έμεινε μόνο με το σουτιέν και άναψε φωτιές
Η Χάιντι Κλουμ δεν δίστασε να μείνει μόνο με το σουτιέν στη διάρκεια διαδικτυακής της συνέντευξης, ανάβοντας φωτιές.
Η Χάιντι Κλουμ άναψε φωτιές στη διάρκεια συνέντευξής της όταν αποφάσισε να βγάλει το πουκάμισό της και να μείνει με το σουτιέν.
Ήταν οι φτερούγες κοτόπουλου με καυτερή σάλτσα που έτρωγε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το talk show «Hot Ones» στο YouTube που την έκαναν να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της.
Η θερμοκρασία του 51χρονου πρώην μοντέλου ανέβηκε σε τέτοια επίπεδα, ώστε η Χάιντι Κλουμ να πετάξει το πουκάμισο που φορούσε και να συνεχίσει τη συνέντευξη μόνο με το κόκκινο σουτιέν της. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Αφού ξεπέρασε χωρίς προβλήματα τις πρώτες φτερούγες, όταν έφτασε στην όγδοη δεν άντεξε και αφού είπε «ζεσταίνομαι», άνοιξε το πουκάμισό της το οποίο και τελικά έβγαλε.
«Ζεσταίνομαι κι εγώ τώρα» σχολίασε ο 38χρονος συνομιλητής της Σον Έβανς.
Με στηθόδεσμο 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Ρεκόρ Γκίνες
Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της.
«Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για τη Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες» θυμήθηκε χαρακτηριστικά η Χάιντι Κλουμ.
- Ουκρανία: Πλήγματα σε ρωσικές μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου – Με πυραύλους Storm Shadow και drones
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζον Ρόμπερτσον (pic)
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο




