Η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Χάλε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στο τουρνουά του Χάλε
Μετά την καλή του πορεία στο Roland Garros όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στα κορτ και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη περίοδο στο χορτάρι.
Έτσι ο Έλληνας τενίστας πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο τουρνουά του Χάλε θέλοντας να βρει ξανά τους αγωνιστικούς του ρυθμούς ενόψει και του επόμενου μεγάλου Grand Slam που δεν είναι άλλο το σπουδαίο Wimbledon στην Αγγλία τον Ιούλιο.
Συνεπώς ο Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη… μάχη του Χάλε αύριο Τρίτη (18/6, 19:00) και πρώτος αντίπαλός του θα είναι ο Γερμανός, Χένρι Σκουάιρ (Νο181), στο κεντρικό κορτ του τουρνουά.
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
