Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε οπαδούς της Σερβίας και της Αγγλίας υπήρξε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Γκελζενκίρχεν, με την αστυνομία να επεμβαίνει.
Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν τον αγώνα Αγγλίας – Σερβίας για το Euro 2024, Άγγλοι χούλιγκανς επιτέθηκαν σε Σέρβους οπαδούς, οι οποίοι αντέδρασαν με ρίψεις μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων.
Ωστόσο, η αστυνομία επενέβη άμεσα με περισσότερους από 50 αστυνομικούς να καταστέλλουν τις αναταραχές και να απομονώνουν τους Σέρβους για ασφάλεια. Παράλληλα, διεθνή δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές.
Δείτε εικόνες από τα επεισόδια:
? La policía ha tenido que intervenir tras un lanzamiento de botellas de varios encapuchados
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.