Γιατί Τσίπρας και Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στην Πλάκα;
Μία απρόσμενη συνάντηση είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στην αποφοίτηση των γιων τους από το δημοτικό σχολείο της Σχολής Χιλ στην Πλάκα, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας-Ερνέστος, και ο γιος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνος, και οι δύο 12 ετών, αποφοίτησαν από τη Σχολή Χιλ.
Και παρότι το κλίμα στην Κεντροαριστερά «βράζει» μετά τις ευρωεκλογές, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι δύο πολιτικοί αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών θα μπορούσε να είναι στις 17-18 Ιουνίου, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου του «Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα», στο οποίο είναι προσκεκλημένος και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις


