Γιατί Τσίπρας και Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στην Πλάκα;
Μία απρόσμενη συνάντηση είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στην αποφοίτηση των γιων τους από το δημοτικό σχολείο της Σχολής Χιλ στην Πλάκα, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας-Ερνέστος, και ο γιος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνος, και οι δύο 12 ετών, αποφοίτησαν από τη Σχολή Χιλ.
Και παρότι το κλίμα στην Κεντροαριστερά «βράζει» μετά τις ευρωεκλογές, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν οι δύο πολιτικοί αναφέρθηκαν στις τελευταίες εξελίξεις.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών θα μπορούσε να είναι στις 17-18 Ιουνίου, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου του «Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα», στο οποίο είναι προσκεκλημένος και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος
- Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Οι ψησταριές θα «πάρουν φωτιά» στη Βαρβάκειο, 800 κιλά κρέας δωρέαν
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»
- Πώς ο εγκέφαλος επιδεινώνει τις βλάβες μετά το έμφραγμα – Ελπίδα για νέες θεραπείες

