Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρό επεισόδιο σε καφενείο με έναν τραυματία
Ο τραυματίας, αναμένεται να καταθέσει και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για το τι συνέβη
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από καφενείο με ναργιλέδες (εικόνα πάνω από ΕΡΤ) στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας 37χρονος από τη Συρία να νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στον «Ερυθρό Σταυρό».
Οπως έγινε γνωστό ο 37χρονος με το αυτοκίνητό του πλησίασε το κατάστημα, λογόφερε με κάποιους θαμώνες και αυτοί του επιτέθηκαν, πετώντας του μεταξύ άλλων καρέκλες και τραπέζια.
Οδήγησε μέχρι το ΑΤ, όπου ζήτησε βοήθεια
Ο 37χρονος, με φθορές στο όχημα του και τραυματισμένος από θραύσματα – πιθανόν από γυαλιά από τα τζάμια του αυτοκινήτου του – οδήγησε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και ζήτησε βοήθεια.
Έγιναν 4 προσαγωγές
Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Νωρίς το πρωί, μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για το τι συνέβη.
Στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες και τουλάχιστον μια βολίδα από πυροβόλο όπλο ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν γίνει και τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές.
- Τα στραβά κι ανάποδα της διαιτησίας που ο Λανουά δεν αλλάζει
- Αυξάνονται από την Πρωτοχρονιά τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους – Οι νέες τιμές
- «Ο σημερινός γονέας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του»
- Από τον «Άγιο Στραγγαλιστή» στο σχέδιο Kill Bill και τον φόνο της 6χρονης beauty queen: Τα εγκλήματα που έβαψαν με αίμα τις γιορτές
- Η νέα πρόταση Δούκα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τα ψηφοδέλτια του κόμματος – Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
- Βίαιες συγκρούσεις καταγράφηκαν γύρω από νεαρό άστρο – Εικόνες από το παρελθόν της Γης




