Ομπράντοβιτς: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου δέχομαι bullying»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε νέο ξέσπασμα εναντίον των Σέρβων διαιτητών μετά την ήττα της Παρτιζάν από την Μέγκα για το σερβικό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι δεν έχει ξαναδεχθεί τέτοιο bullying.
Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε στο Game 2 από την Mέγκα για τα ημιτελικά του σερβικού πρωταθλήματος.
Μετά τον αγώνα ο Σέρβος προπονητής ήταν πάντως έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα με την αντιμετώπιση που είχε από τους διαιτητές.
Η ιδιαίτερη δήλωση του Ομπράντοβιτς
«Συγχαρητήρια στην Μέγκα για την νίκη της, τώρα εμείς θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.
«Έχω να πω κάτι άλλο… δεν είναι ακριβώς η σωστή στιγμή… Βιώνω κάτι για πρώτη φορά στην καριέρα μου, αλλά έτσι είναι αυτή η λίγκα», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, για να προσθέσει: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου μιλάω στον πληθυντικό και μου απαντάει στον ενικό. Δεν έχω ξαναδεχθεί τέτοιο bullying στην καριέρα μου και το βιώνω σε αυτή την ηλικία.
Ο διαιτητής μου είπε ‘κάτσε κάτω και άσε με να διευθύνω’. Ενώ εγώ του μιλούσα φυσιολογικά. Αυτή είναι η λίγκα και το έχω ήδη πει αυτό. Δεν νιώθω όμως έκπληξη. Το περίμενα αυτό».
Υπενθυμίζεται ότι μετά την απώλεια του τίτλου της Αδριατικής Λίγκας, ο Ομπράντοβιτς τα είχε βάλει και πάλι με τους διαιτητές για την συμπεριφορά τους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές το παιχνίδι είναι πάνω από τσίρκο».
- Η επιστήμη ξέρει γιατί πεινάς τόσο συχνά
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές
- Με τζίρο 8 δισ. στη Ρουμανία οι Ελληνικές επιχειρήσεις
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ο πρώην της Μπάρι Κίογκαν και η «τσουχτερή» ανάρτηση της Πρωτοχρονιάς
- Love lessons: Τέσσερα μυστικά που κρατάνε «ζωντανή» τη σχέση
- Το Avatar: Fire and Ash πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια στο box office χωρίς να ιδρώσει