Πάτρα: Έκανε μήνυση στον αδερφό της γιατί της έκοψε το αυτί πάνω στον καβγά
Άγνωστο με ποιον τρόπο
Άσχημη κατάληξη είχε ο καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέρφια στην Πάτρα, καθώς οι δυο τους δεν περιορίστηκαν στις φωνές και τους χαρακτηρισμούς αλλά κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια.
Αποτέλεσμα αυτού ο αδερφός να κόψει κομμάτι του αυτιού της αδερφής του, άγνωστο για την ώρα με ποιον τρόπο, όπως άγνωστη παραμένει και η αφορμή του τσακωμού.
Ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν μεγάλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη». Η γυναίκα τελικά προέβη σε μήνυση εις βάρος του αδερφού της.
Χτυπούσε τη μητέρα του στο κέντρο της πόλης
Και τα περιστατικά βίας δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα και πάλι με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από το ίδιο της το παιδί στο σπίτι τους στον Πύργο.
Προσπάθησε να ξεφύγει και με αίματα βγήκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης ζητώντας βοήθεια. Μάλιστα βρήκε καταφύγιο μέσα σε ένα κατάστημα. Η γυναίκα, συνοδεία Αστυνομικής δύναμης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα

