
Ανησυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Final Four: Τραυματίστηκε ο Ρούντι (vid)
O Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας χτυπήσει στο χέρι.
Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι Φερνάντεθ να χτυπά στο χέρι του και να… αγχώνει τον Τσους Ματέο και τους συνεργάτες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Final Four της Euroleague σε εννέα μέρες.
Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του Ρούντι Φερνάντεθ.
Ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Έι Τζέι Σλότερ χτύπησε στον καρπό του δεξιού του χεριού, έχοντας προλάβει να παίξει μόλις 3’54» στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια για τα πλέι οφ της ACB.
Αμέσως αποχώρησε και μετέβη στα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στον πάγκο, χωρίς όμως να πατήσει ξανά παρκέ, αφού ακόμα υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.
Δείτε την στιγμή που χτύπησε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο ματς με την Γκραν Κανάρια:
- Τροχαία: 10 νεκροί στην άσφαλτο κατά τον μήνα Μάιο στην Αττική
- Λίβανος: Ξεκίνησε στις ΗΠΑ ο 4ος γύρος διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ, παρά τις επιθέσεις των IDF στον νότο
- Ολυμπιακός: Τεράστια ζήτηση για τα νέα διαρκείας – Ξεπέρασαν τις 11.500 οι ανανεώσεις
- To chatbot της Meta βοήθησε χάκερ να καταλάβουν ξένους λογαριασμούς στο Instagram
- 2 Ιουνίου 1985: Ούτε «κιχ»
- Κέιτ Μος και Λούσιαν Φρόιντ: Ήταν φίλοι; Εραστές; Κάτι τρίτο, μυστικό;





