Κίνηση στους δρόμους: Στο κόκκινο ο Κηφισός – Ουρές χιλιομέτρων – Πού έχει μποτιλιάρισμα
Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο
Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη σε κεντρικούς άξονες της Αττικής.
Συγκεκριμένα, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στον Κηφισό, εξαιτίας τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) στο ύψος της Δυρραχίου στην άνοδο προς Λαμία.
Το τροχαίο έγινε όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και ουρά πάνω από 15 χιλιόμετρα, αφού τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους.
H κίνηση στον Κηφισό
Την ίδια ώρα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), στην άνοδο και την κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασ. Σοφίας, αλλά και στη Βασ. Κωνσταντίνου.
Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με μεγάλη δυσχέρεια στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, τη Βασ. Αμαλίας και τη Φιλελλήνων.
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]




