Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ κόντρα στον Άρη
Με την επιστροφή του Σένκεφελντ στις προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη.
Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη την προσεχή Κυριακή (28/4), για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Όσοι αγωνίστηκαν στην ήττα από την ΑΕΚ (3-0) έκαναν αποθεραπεία, ενώ στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας εντάχθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
Ο Ολλανδός στόπερ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τερίμ για το παιχνίδι με τον Άρη.
Αντίθετα το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν». Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πράσινοι μετά την ήττα από την ΑΕΚ βρίσκονται στο -4 από την κορυφή.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης.
Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στον αγώνα της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας εντάχθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Αντίθετα το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».
- Παναθηναϊκός: Ελληνικό ντουέτο με Τσάπρα και Τσαντίλα
- Streaming-μαμούθ: Paramount+ και HBO Max ενώνονται σε μία πλατφόρμα μετά το mega-deal των 110 δισ.
- Χαλκιδική: Βρέθηκε οβίδα μέσα σε οικόπεδο στη Νέα Καλλικράτεια – Απέκλεισε την περιοχή η ΕΛ.ΑΣ
- Οι κορυφές των δέντρων εκπέμπουν λάμψεις στη διάρκεια καταιγίδων – Υπεριώδης κάμερα αποκαλύπτει
- Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ερευνά 117 νέες υποθέσεις στην Ελλάδα – Πυρά ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς
- Τσουκαλάς: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα μας έγινε ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας


