Επιστροφή «βόμβα» στην Premier League
Ποια ομάδα της Premier League προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Αγγλία.
Η Γουέστ Χαμ ψάχνει για προπονητή, καθώς στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μόγες αναμένεται να φύγει από τον πάγκο των «σφυριών», και ίσως ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.
Μάλιστα ο 60χρονος Σκωτσέζος κόουτς βρίσκεται σε συζητήσεις για ν’ αναλάβει πόστο στη διοίκηση, ενώ και η UEFA τού έχει προτείνει μια θέση στην επιτροπή για τη βελτίωση των αγωνιστικών κανονισμών του αθλήματος.
Για τον αντικαταστάτη του η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Πάολο Φονσέκα, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λιλ.
Ο 51χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει δουλέψει σε Πόρτο, Σαχτιάρ Ντόνετσκ και Ρόμα.
Σύμφωνα όμως με το «TeamTalk» η ομάδα του Λονδίνου έχει ως εναλλακτική τον Φονσέκα, καθώς αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, που απολύθηκε στις αρχές Ιανουαρίου από τη Ρόμα, και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα με την Τσέλσι, αλλά και στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της
- Εύζωνοι του Πλαστήρα: Ουδείς φυγάς απαρχής μέχρι τέλους
- Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε τον απολογισμό της ΕΠΟ επί των ημερών του: «Αξιόπιστη Ομοσπονδία με σχέδιο, διαφάνεια και ενότητα»
