Φωτιά: Σύλληψη για εμπρησμό στον Υμηττό
Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής
Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό για τη φωτιά που ξέσπασε στον Υμηττό αργά το βράδυ της Παρασκευής (29/3) πέρασαν οι Αρχές.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η σύλληψη του ατόμου πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30/3), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).
Στην κατάσβεση συμμετείχαν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα
Ο αλλοδαπός συννελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση, εντός δασικής έκτασης, στο όρος του Υμηττού, άνωθεν της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κουταλά Αττικής.
Σήμερα, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά
Η πυρκαγιά, που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Κακόρεμα, στον Υμηττό νωρίς το πρωί τέθηκε υπό έλεγχο.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκόλεψε την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κακόρεμα στον Υμηττό Αττικής. Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές #πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 29, 2024
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα
- Μητσοτάκης: Η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup δίνει στη χώρα αυτοπεποίθηση
- ΗΠΑ: Το ChatGPT κατηγορείται ότι ενθάρρυνε έναν ψυχικά ασθενή να σκοτώσει τη μητέρα του
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025
- Ο Χεζόνια είναι ο μεγάλος στόχος της Χάποελ Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι








