Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Κακόρεμα, στον Υμηττό Αττικής, και έκαιγε χαμηλή βλάστηση (φωτογραφία, επάνω, από το Facebook, Fires and Civil protect).
Ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, δυσκολεύοντας την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Παρασκευή προς σήμερα Σάββατο κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκόλεψε την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Ισχυρή δύναμη
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες.
Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στον Υμηττό Αττικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).