Πύργος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου
Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.
Ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε, αυτήν τη φορά στον Πύργο, μεταξύ μαθητριών Γυμνασίου.
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media απεικονίζονται δύο μαθήτριες οι οποίες πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστο λόγο, και μάλιστα η μία φαίνεται να κλωτσά και να χτυπά με μπουνιές τη συμμαθήτριά της.
Οι εικόνες αυτές εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά είτε με επευφημίες και επιφωνήματα είτε βιντεοσκοπούν το συμβάν.
Στο video που δημοσίευσε το ilialive.gr απεικονίζονται δύο μαθήτριες οι οποίες πιάστηκαν στα χέρια. Το επεισόδιο καταγράφεται από τα κινητά των υπόλοιπων μαθητών και μαθητριών που παρακολουθούν είτε αμέτοχοι είτε με επευφημίες και επιφωνήματα για το “θέαμα” που απολαμβάνουν.
Μόνο μια – δύο άλλες μαθήτριες επιχειρούν να μπουν ανάμεσα στις συμμαθήτριες τους για να σταματήσουν τη μεταξύ τους “μονομαχία”.
Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο και όχι στο χώρο του σχολείου.
- Μυστήριο με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή της Πυροσβεστικής – Συνεχίζονται οι έρευνες
- Μπλόκα: Συσκέψεις σε όλη τη χώρα από τους αγρότες – Το κρίσιμο ραντεβού στη Νίκαια
- Απεργία ΣΕΗ το Σάββατο: Η ΕΝΘΕΠΑ διαψεύδει καθολικό «λουκέτο» στα θέατρα – Ποιοι στηρίζουν την κινητοποίηση
- Ζελένσκι: Έτοιμος να προκηρύξει δημοψήφισμα για το σχέδιο Τραμπ αν η Ρωσία συμφωνήσει σε εκεχειρία δύο μηνών
- Συρία: Σουνιτική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο τζαμί με τους 8 νεκρούς
- Κ. Ανεστίδης: Δεν έκαναν κατάσχεση στον «Φραπέ» και έκαναν σε εμένα

