
Λεσόρ: «Νικήσαμε σε μια ζούγκλα, πολύ σημαντικό αποτέλεσμα»
Με… ζούγκλα παρομοίασε την ατμφόσφαιρα που επικράτησε στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματίας Λεσόρ.
Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με τον Γάλλο σέντερ να έχει σε 37 λεπτά 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο άσος του τριφυλλιού στάθηκε στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ματς την οποία και παρομοίασε με… ζούγκλα.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λεσόρ μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι:
«Παίζαμε σε κάτι σαν ζούγκλα, με μαϊμούδες και δελφίνια. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, πολύ σημαντική», ανέφερε ο Γάλλος σέντερ.
- Εκλέγει νέο γραμματέα το ΠΑΣΟΚ – Ομιλία Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.04 – 02.05.2026]
- ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Κοβέσι: Η κυβέρνηση θα έπρεπε ή να απαντήσει ή να παραιτηθεί – Επιτίθενται και υβρίζουν
- LIVE: Φιορεντίνα – Σασουόλο
- Ο Μητσοτάκης καταδικάζει την επίθεση στις ΗΠΑ -« Tέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά»
- Άγιος Δημήτριος: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 27χρονου

