Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, δουλεύουν μαζί πολλά χρόνια»
Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στάθηκε στην ομοιογένεια που έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.
Ξεκίνημα, για την Αναντολού Έφες, στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με ομοιογένεια, ενώ στάθηκε και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
«Αυτή την χρονιά με τις προσθήκες που έκανε είναι πολύ ανταγωνιστικός», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό.
Οι δηλώσεις του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς:
«Αρχίζουμε τη διπλή αγωνιστική της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, μια πολύ ανταγωνιστική και έμπειρη ομάδα. Ο Ολυμπιακός, που αποτελεί ανταγωνιστή μας εδώ και χρόνια, έχει έμπειρο προπονητή και έναν κορμό επιτελείου που δουλεύει μαζί για καιρό. Αυτή την χρονιά με τις προσθήκες που έκανε είναι πολύ ανταγωνιστικός.
Γι’ αυτό και θα πρέπει να έχουμε ενέργεια για να κερδίσουμε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Περιμένουμε το εξαιρετικό κοινό μας να βρίσκεται ξανά στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την νίκη».
Υπενθυμίζουμε ότι η τούρκικη ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν με 84-80, με την Αναντολού Εφές μετά από 29 αγωνιστικές να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σαν τελικός για την Εφές, στη μάχη που δίνει για την είσοδό της στα play in της Euroleague.
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



