Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Χωρίς Μήτρου-Λονγκ κόντρα για την Εφές

Ολυμπιακός: Χωρίς Μήτρου-Λονγκ κόντρα για την Εφές

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Κωσταντινούπολη, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης (19/3, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφες στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστική της Euroleague.

Σε μια αναμέτρηση στην οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο ομογενής γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοβ, καθώς και οι Γιώργος Τανούλης, Βενιαμίν Αμπόσι.

Τέλος στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψαν οι Τόμας Γουόκαπ και Γουίλιαμ-Γκος οι οποίοι είχαν προφυλαχθεί στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα για την Basket League.

Αυτοί είναι οι διαιτητές του αγώνα Εφές – Ολυμπιακός

Παραμονές του αγώνα η διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα η οποία θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα αυτή αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη μάχη που δίνει για την είσοδο στην τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ. Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην οποία οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν μια πολύ ποιοτική ομάδα, που, όμως, έχει μείνει ουσιαστικά εκτός πλέι οφ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024