
Μεντιλίμπαρ: «Ήταν μια κακή νύχτα»
Απογοητευμένος και προβληματισμένος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πολύ άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Europa Conference League και πλέον αναζητά ένα… θαύμα για να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Σερβίας.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά το ματς, κάνοντας λόγο για μία κακή νύχτα.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ: «Νομίζω ήταν μια κακή νύχτα γενικά. Η Μακάμπι πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και σε τρεις προσπάθειες της σκόραρε τρία τέρματα».
Έσε: «Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα»
Στο πολυ κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σαντιάγκο Έσε μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σαντιάγκο Έσε: «Νομίζω γενικότερα δεν ήταν η βραδιά μας. Ξεμαρκαρίστηκαν εύκολα και έβαλαν δύο γκολ. Ήταν πολύ κακό ξεκίνημα για εμάς. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά με τρεις προσπάθειες έβαλαν τρία γκολ. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας».
- Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο νότιο και στο ανατολικό τμήμα του Λιβάνου
- Σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για «οδοντιατρική φροντίδα»
- Πληροφορίες για επιθέσεις των ΗΠΑ σε ιρανικά ταχύπλοα στο Ορμούζ
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Κατάρ
- NASA: Το διαστημικό «πρατήριο καυσίμων» – Ο ρόλος των υπερυπολογιστών και το μεγάλο «στοίχημα»
- Οι επόμενες εκλογές στην Τουρκία έχουν κριθεί, σχολιάζει ο Guardian



