
«Κρατώ μικρό καλάθι» – Επιφυλακτικός αγρότης-μέλος της 15μελούς επιτροπής για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη
«Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω», τονίζει το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Κρατώ μικρό καλάθι» σχολίασε στο MEGA το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Καναβίδης, που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.
«Αρχικά δεν ξέρω αν το ραντεβού με τον κ. Μητσοτάκη θα είναι σαν το ραντεβού με τον κ. Αυγενάκη οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πεθαίνουν εκεί στην ύπαιθρο και συγκεκριμένα στην περιοχή τη δική μου που ήταν η μεγαλύτερη φωτιά που έπληξε την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικώς ο Κώστας Καναβίδης.
«Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω», τονίζει το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
Ακολούθως πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο έχοντας παραπληροφόρηση και με ημιμάθεια να προχωρήσουμε κουνώντας το δάχτυλο σε αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω».
Καταληκτικά ο Κώστας Καναβίδης υποστήριξε ότι «δεν αποτελούσαμε ούτε επιτροπή μπλόκων, ούτε κακά σχήματα ομάδων τα οποία θα έφερναν σε δύσκολη θέση οποιονδήποτε υπουργό. Θέλαμε να μπούμε σε μια διαδικασία οργανωμένα. Από το πρωί, ο κ. υπουργός είχε επικοινωνία με ανθρώπους των συλλόγων, υπήρχαν εκπρόσωποι αγροτικών, κτηνοτροφικών συλλόγων, μελισσοκόμοι, άνθρωποι με ελαιώνες. Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω που αφορούν το μουσουλμανικό στοιχείο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δύναμη λόγου. Δεν έχουν αποζημιωθεί, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ».
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- Σε καραντίνα 1.700 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στο Μπορντό ύστερα από θάνατο επιβάτη
- Ηράκλειο: Στον ανακριτή ξανά ο 30χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 28χρονης συζύγου του
- Σεξιστικό σχόλιο του Φλορεντίνο Πέρεθ για δημοσιογράφο: «Μια γυναίκα που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο» (vid)
- Τσουκαλάς: Αν η πολιτική αντιπαράθεση πάει στο 2015 ή στο 2019, αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ
- Βήμα προς την κοινωνικοποίηση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από Δήμο της Αττικής
- Από Ραφήνα για Νάξο και από Σαντορίνη για Ίο: Πώς ταξιδεύει φέτος ο κόσμος στα ελληνικά νησιά