Ο Μαξίμοβιτς συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την Χετάφε (vid)
Τη 200η συμμετοχή του με τη φανέλα της Χετάφε πραγματοποίησε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς.
Από το καλοκαίρι του 2024 ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο πριν έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του τριφυλλιού φροντίζει να γράφει ιστορία με τα χρώματα της Χετάφε.
Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος μέσος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τον σύλλογο της Μαδρίτης, ο οποίος στο περιθώριο της αναμέτρησης κόντρα στην Θέλτα του Τάσου Δουβίκα τον τίμησε για αυτό του σπουδαίο επίτευγμα.
Διαβάστε επίσης: Το τετ α τετ Μεντιλίμπαρ-Φορτούνη και η «ειδική οδηγία» της Δευτέρας
Ο Μαξίμοβιτς βρίσκεται στον σύλλογο της Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2018, όταν και μεταγράφηκε από τη Βαλένθια έναντι 10.000.000 ευρώ.
𝐇𝐈𝐒𝐓𝐎́𝐑𝐈𝐂𝐎 🙌
👕 Maksi ha recibido la camiseta conmemorativa por sus 200 partidos en el Getafe.
🤝 Nuestro presidente, Ángel Torres, se la ha entregado en la previa del #GetafeCelta.#VamosGeta pic.twitter.com/DfknqAh0Ax
— Getafe C.F. (@GetafeCF) February 11, 2024
- Πέσιτς για Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με αυτό τον ιστορικό σύλλογο δεν έρχεται σε καλή στιγμή για μας»
- Σάλπιγγα τρόμου των Κελτών: Eξαιρετικά σπάνιο πολεμικό όργανο 2.000 ετών βρέθηκε στη Βρετανία
- Από το «εγχειρίδιο» του Τραμπ: Το Ισραήλ εξετάζει την κατασκευή φυλακής περιτριγυρισμένης από κροκόδειλους
- Μινεάπολη: H στιγμή που ο πράκτορας της ICE που σκότωσε την 37χρονη φεύγει ατάραχος, κοιτάζοντας το κινητό του
- Διαβατήρια: Σε λειτουργία νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής διακίνησης δικαιολογητικών
- Όμιλος Antenna: Επένδυση ύψους 30 εκατ. δολαρίων στη Semafor


