
Κρήτη: Νεκρός 30χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο στο Λασίθι
Οι γιατροί προσπαθούσαν επό 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, χωρίς να τα καταφέρουν
Άλλο ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα 12/02) στο Σίσι Λασιθίου με θύμα έναν νεαρό εργάτη.
Πιο συγκεκριμένα, ο περίπου 30 ετών αλλοδαπός εργάτης -πιθανόν πακιστανικής καταγωγής- καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης που γινόταν σε ξενοδοχείο όπου εργαζόταν, χάνοντας τη ζωή του.
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως γύρω στις 4,20’ το απόγευμα χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα, αλλά και χωρίς τις αισθήσεις του.
Επί 40 λεπτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν οι γιατροί
Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί 40 λεπτά να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου άνδρα ενώ για τα ακριβή αιτία του θανάτου θα αποφανθεί η νεκροψία νεκροτομή.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Νέαπολης.
- Δυσκολίες στον ύπνο; Ο φυσικός «σύμμαχος» που ενισχύει τη χαλάρωση του οργανισμού για να ζούμε κάθε μέρα στο maximum
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
- Η γη της ελιάς: Ανατροπές και ένταση
- Μαρινάκης: Καλώς και κακώς εννοούμενα ρουσφέτια – Τι είπε για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των ελεγχόμενων βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ, η ΝΔ ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτική περίθαλψη
- Εξαφανίστηκε 28χρονος στην Καισαριανή

