Ποτσετίνο: «Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση εκτός έδρας»
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε μετά την ήττα της Τσέλσι από την Λίβερπουλ και στάθηκε στο τι χρειάζεται η ομάδα του.
Η Τσέλσι πρέπει να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στον εαυτό της εάν θέλει να σταματήσει τα αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα, δήλωσε ο προπονητής Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την ήττα της Τετάρτης (4-1) από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.
Η Τσέλσι, η οποία ξόδεψε πάνω από 400 εκατομμύρια λίρες την περσινή σεζόν, έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League, ενώ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Είναι μέρος της προσωπικότητάς μας και του χαρακτήρα μας. Πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας», είπε ο Ποτσετίνο σχετικά με την διαφορά εντός και εκτός έδρας.
«Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Πρέπει να έχουμε την ικανότητα να έχουμε την ίδια απόδοση που έχουμε στην έδρα μας όταν παίζουμε εκτός έδρας. Είναι θέμα χρόνου. Αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή και φυσικά είναι καλό για εμάς να νιώθουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε».
Η Τσέλσι θα συναντήσει ξανά τη Λίβερπουλ στις 25 Φεβρουαρίου στον τελικό του League Cup στο Γουέμπλεϊ και ο Ποτσετίνο ελπίζει ότι η ουδέτερη έδρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
«Σίγουρα θα είμαστε στο Γουέμπλεϊ και θα είναι διαφορετικά σε ένα ουδέτερο μέρος. Ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός. Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι παίκτες τώρα», πρόσθεσε.
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς




