Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ΝΔ κοροϊδεύει και προκαλεί τους αγρότες
«Είναι μια μάχη απέναντι στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου. Είναι μια μάχη για το μέλλον της χώρας», τονίζει το κόμμα της αντιπολίτευσης
Η Νέα Αριστερά σημειώνει ότι «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων» προσθέτοντας ότι «είναι μια μάχη απέναντι στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου. Είναι μια μάχη για το μέλλον της χώρας»
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κοροϊδεύει και προκαλεί τους αγρότες και τους παραγωγούς της Θεσσαλίας που αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά, προσθέτοντας ότι «εγκατέλειψε στην τύχη τους τους κατοίκους και τους παραγωγούς της Θεσσαλίας και τώρα οδηγεί σε αφανισμό τον πρωτογενή τομέα της χώρας».
Είναι μια μάχη απέναντι στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου
Ειδικότερα αναφέρει ότι «την ώρα που ο αγροτικός κόσμος σε όλη την χώρα διεκδικεί ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής και της τιμής, όπως η επιδότηση στο αγροτικό πετρέλαιο, την καταβολή αποζημιώσεων και των ενισχύσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την κατάθεση τροπολογίας για την αναστολή διακοπών ρεύματος σε αγρότες της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τον Daniel. Μέτρο που είχε ήδη ανακοινωθεί από το Νοέμβριο».
Είναι μια μάχη για το μέλλον της χώρας
Η Νέα Αριστερά σημειώνει ότι «στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων» προσθέτοντας ότι «είναι μια μάχη απέναντι στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου. Είναι μια μάχη για το μέλλον της χώρας».
Εν τω μεταξύ, την Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έκλεισαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας οι αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο Πλατυκάμπου, στη Λάρισα, καθώς κατάφεραν τελικά να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας και να βρεθούν πάνω στην Εθνική Οδό.
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)

