
Θεσσαλονίκη: Είχε κάνει την «κηδεία» της αδερφής του μέσα στο διαμέρισμα
Από παθολογικά αίτια ο θάνατος της 60χρονης
Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον 56χρονο που κρατούσε για ημέρες το πτώμα της 60χρονης αδερφής του στο διαμέρισμά που έμεναν στη Θεσσαλονίκη.
Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο ο αδερφός της, κρατούσε το πτώμα για τουλάχιστον 20 ημέρες μέσα στο σπίτι.
Είχε βάλει σταυρό και εικόνα
Μάλιστα από την εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο διαμέρισμα φαίνεται ότι ο 56χρονος αδερφός της είχε κάνει την «κηδεία» της.
Σύμφωνα με το voria.gr το πτώμα βρέθηκε στο πάτωμα σκεπασμένο με κουβέρτες, πάνω στις οποίες υπήρχε ένας αυτοσχέδιος σταυρός που στηριζόταν σε κουρτινόξυλο.
Ο αδερφός της είχε επιπλέον τοποθετήσει επάνω της λουλούδια, αλλά και μία εικόνα της Παναγίας με την εικόνα να θύμιζε μνήμα σε νεκροταφείο.
Πώς βρέθηκε
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο στις 3:15 της Δευτέρας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρική κλινική.
Επί μία ώρα προσπαθούσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα, με τον 56χρονο να τους εμποδίζει.
«Γνωρίζαμε τον άνδρα. Έβγαινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πετούσε αντικείμενα, φώναζε και έβριζε κόσμο», είπε γειτόνισσά του.
Τελικά, μπήκαν στο σπίτι και παρέλαβαν τον 56χρονο, προκειμένου να τον οδηγήσουν σε ψυχιατρική κλινική.
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο
- Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει περισσότερες από 100 νέες θέσεις στάθμευσης για τους δημότες
- Μαρινέλλα: Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη τραγουδίστρια
- Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η γνώμη του για τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον;
- Γαλλία: Τρένο υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας νεκρός, 27 τραυματίες






