
Ανακοίνωσε τον Νέλσον Άμπι ο Ολυμπιακός (pic)
Στα ερυθρόλευκα ο νεαρός σέντερ μπακ.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον ο Νέλσον Άμπι, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού.
Ο Νέλσον Άμπι προέρχεται από την ακαδημία της Ρέντινγκ και φέτος ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της βρετανικής ομάδας στη Ligue One, έχοντας 23 συμμετοχής.
Το Φεβρουάριο του 2020 κλήθηκε και αγωνίστηκε στην εθνική Αγγλίας U17 και τον Οκτώβριο του 2023 αγωνίστηκε με την U20 σε τρία παιχνίδια για το «Elite League».
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Ιγκοντάρο Άμπι. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην Αγγλία, στις 28 Αυγούστου 2003 και αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 17 ετών.
Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έκανε τρεις συμμετοχές στην Championship, ενώ εφέτος ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της βρετανικής ομάδας στη Ligue One, με 23 συμμετοχές. Το Φεβρουάριο του 2020 κλήθηκε και αγωνίστηκε στην εθνική Αγγλίας U17 και τον Οκτώβριο του 2023 αγωνίστηκε με την U20 σε τρία παιχνίδια για το «Elite League». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Νέλσον στην οικογένειά της.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
?⚪ Nelson Abbey welcome to ??????????!#Olympiacos #Welcome #Transfer #Abbey #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/ZQR4bpPVEf
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 25, 2024
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα


