Υδρα: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη και χωρίς ρούχα
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Συναγερμός σήμανε στην Υδρα όταν εντοπίστηκε ένα πτώμα άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων σε προχωρημένη σήψη.
Συγκεκριμένα το πτώμα άνδρα εντοπίστηκε από επαγγελματία αλιέα σε προχωρημένη σήψη πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή ¨ΖΟΥΡΒΑΣ¨ βορειοανατολικά της Ύδρας.
Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος του λιμενικού ιδιώτης δύτης καθώς και φορτηγό πλοίο. Το πτώμα που περισυνελέγη εντοπίστηκε άνευ περιβολής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το φορτηγό πλοίο συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο λιμάνι Μετοχίου Αργολίδας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι



