Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-1 από το «Κλ. Βικελίδης» επί του Άρη και στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε στο ότι η ομάδα του σκόραρε νωρίς και πήρε αυτοπεποίθηση.
Παράλληλα, εκθείασε την απόδοση όλης της ομάδας και δεν θέλησε να σταθεί μεμονωμένα σε κάποιον ποδοσφαιριστή.
Όσα είπε ο Καρβαλιάλ:
Για το ματς:
«Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νικήσει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Είχαμε κατοχή σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ».
Για τον Ροντινέι:
«Δεν δίκαιο να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον παίκτη. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ώστε ο Ροντινέι να καταφέρει να αποδώσει πολύ καλά».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Μια φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Το εντυπωσιακό κορεό των «ερυθρόλευκων».
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 101-71 και στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ντεμπούτο με τα «πράσινα» έκανε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.