
«Ο Ντε Μπρόινε είναι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Κριστιάνο»
Ο Κάιλ Γουόκερ υποκλίθηκε στην αξία του συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τη Νιούκαστλ με 3-2, χάρη στις εμπνεύσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Ο Βέλγος σούπερ σταρ στην επιστροφή του σε αγώνα της Premier League (χρησιμοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και στο ματς Κυπέλλου με την Χάντερφιλντ) μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, από τον περασμένο Αύγουστο, οδήγησε τους «πολίτες» με γκολ και ασίστ στη μεγάλη ανατροπή και νίκη.
Ο Κάιλ Γουόκερ υποκλίθηκε στην αξία του συμπαίκτη του και τόνισε πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Μέσι και Ρονάλντο, αποθεώνοντας τον στις δηλώσεις του
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Ο Κέβιν είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κανείς δεν μπορεί να πασάρει όπως αυτός. Προσωπικά πιστεύω πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτοί οι τρεις είναι οι καλύτεροι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αγγλος δεξιός μπακ.
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας
- Greece Launches Fuel Pass Subsidy Monday
- «Ο Μητσοτάκης είναι βαρίδι για τη χώρα, άμεσα εκλογές» λέει ο Τσουκαλάς

