Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι αυθεντικό ταλέντο ο Ντε Μπρόινε»

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι αυθεντικό ταλέντο ο Ντε Μπρόινε»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την ανατροπή της Σίτι απέναντι στην Νιουκάστλ αλλά και την επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη δράση.

Με γκολ του νεαρού Όσκαρ Μπομπ στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα επιβλήθηκε της Νιουκάστλ με 3-2, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και στο φετινό ντεμπούτο του να ισοφαρίζει αρχικά τη Νιουκάστλ και στη συνέχεια να… σερβίρει για το τελικό σκορ.

«Αυτή η ομάδα πεινάει και θέλει να κερδίσει ξανά τον τίτλο της Premier League. Ο Κέβιν ντε Μπρόινε είναι αυθεντικό ταλέντο. Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι ταλέντο», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα για τον Βέλγο μέσου που επέστρεψε και δήλωσε αποφασισμένος για το πρωτάθλημα με το καλημέρα.

Ο Ντε Μπρόινε «μαέστρος» της ανατροπής

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Νιουκάστλ να ανοίγει το σκορ, όμως μετά από παρέμβαση του VAR αυτό ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ του Λόνγκσταφ. Έτσι η Σίτι ήταν εκείνη που προηγήθηκε, με δράστη τον Μπερνάρντο Σίλβα που με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα όμως οι «καρακάξες» είχαν ηχηρή απάντηση. Αρχικά ο Ίσακ κινήθηκε ωραία και στο 35′ και έκανε το 1-1, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Γκόρντον με εξαιρετικό πλασέ έδωσε τα ηνία στην ομάδα του για το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, όμως η Σίτι ήταν εκείνη που έφερε το ματς στα ίσα στο 74′ με τον Ντε Μπρόινε να κάνει το 2-2. Κι εκεί που η ισοπαλία έμοιαζε… μονόδρομος ο Βέλγος βρήκε όμορφα τον Όσκαρ Μπομπ και ο 20χρονος Νορβηγός σκόραρε για το τελικό 3-2.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024