Καραπαπάς για την επίθεση του Αλμέιδα: «Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούτσης…» (pics)
Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με… ιδιαίτερο την επίθεση του Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος για 14η σερί χρονιά στον Παναθηναϊκό
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο φινάλε με 3-2 και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι έξαλλος μετά το τέλος του ματς και να επιτίθεται στους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά, ενώ έπιασε από τον λαιμό έναν άνθρωπο της ΔΕΑΒ.
Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μέσα στη Λεωφόρο με 1-0 από τον Άρη και έβαλε… ταφόπλακα στην προσπάθεια του για το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως μένει για 14η σερί χρονιά χωρίς τίτλο, με τον κόσμο της ομάδας να «βράζει» με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Φατίχ Τερίμ.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστες τις επίμαχες στιγμές της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, μιλώντας για τον Αλμέιδα και την φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό σε δύο πολύ ιδιαίτερες αναρτήσεις γεμάτες νόημα.
Αναλυτικά οι αναρτήσεις του
«Φανταστείτε να είχε πιάσει ένας προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον. Τι θα είχαμε ακούσει! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος (το θύμα) έχει και διαπίστευση αν βλέπω καλά στα πλάνα. Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των παρατηρητών… Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούτσης».
Εν συνεχεία στάθηκε στο Παναθηναϊκός – Άρης και τη φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», κάνοντας λόγο για «πέτρινα χρόνια». «Τα 9 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα δικά μας τα ονομάσατε πέτρινα χρόνια. Τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα των άλλων θα τα ονομάσετε κάπως η… μπα;», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.
Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο σημαντικός από όλους μας – Να είμαστε οικογένεια» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442