
Ο «The Weeknd» Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify – Έσπασε ρεκόρ με το «Blinding Lights»
Το «Blinding Lights» έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπερνάει τα 4 δισεκατομμύρια streams.
Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety.
Το τραγούδι πέρασε το «Shape of You» του Εντ που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στη μουσική υπηρεσία streaming. Είναι επίσης ένα από τα δύο τραγούδια του Weeknd στο top 10: το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams.
Σε ανακοίνωσή του ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός The Weeknd (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye) είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι μετριοφροσύνη για ο,τιδήποτε δημιουργώ και φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους πόσο μάλλον δισεκατομμύρια!» Ο τραγουδιστής είπε ότι είναι ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι θέλουν να το ξανακούσουν.
O Weeknd είναι επίσης ο Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, καθώς πέρασε την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2023, την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει 107,7 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα.
Ακούστε το «Blinding Lights»:
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών







