Βερολίνο: Πώς ο ζωολογικός κήπος χρησιμοποίησε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έμειναν απούλητα
Λύση στο πρόβλημα των χριστουγεννιάτικων δέντρων που έμειναν απούλητα βρήκε ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου, δίνοντας χαρά στα ζώα.
Τη χρησιμότητα των χριστουγεννιάτικων δέντρων που έμειναν απούλητα κατά τη διάρκεια των γιορτών, βρήκε ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου, καθώς μία έκπληξη περίμενε τους ελέφαντες, τους βίσονες και τους ταράνδους του ζωολογικού κήπου.
Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές
Οι ιθύνοντες του ζωολογικού κήπου έδωσαν στα ζώα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έμειναν απούλητα την Πέμπτη και μάλιστα δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει τη χαρά των ζώων μόλις ήρθαν σε επαφή μαζί τους.
Τα ζώα έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενα από αυτή την έκπληξη και έτσι οι ελέφαντες έπαιξαν με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και εν συνεχεία είτε τα έφαγαν είτε τα πέταξαν γύρω από τον περίβολό τους.
Οι βίσονες του ζωολογικού κήπου έπαιξαν επίσης με τα κλαδιά των δέντρων πριν αρχίσουν να τα μασουλάνε, όπως και οι τάρανδοι που έπαιξαν με τα κέρατά τους με τα δικά τους δέντρα.
Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές. Δεν δέχεται δέντρα από το κοινό που θα μπορούσαν να περιέχουν χημικές ουσίες ή περισσεύματα διακοσμήσεων, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνα για τα ζώα.
Δείτε το βίντεο
Auch nach Weihnachten ein absolutes #Highlight – #Elefant, #Wisent & Co. durften sich heute über eine besondere Überraschung freuen: #Tannenbäume! 🌲🐘 Ob als Rückenkratzer, Zahnstocher oder Massagebürste – die #Kreativität der Tiere kennt keine Grenzen. pic.twitter.com/2aVFvgPSrF
— Zoo Berlin (@zooberlin) January 4, 2024
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]

