H Ίντερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας της με το Φεντερίκο Ντιμάρκο, ο οποίος θα παραμείνει στους Νερατζούρι μέχρι το 2027.

Ο Ιταλός αμυντικός έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, και αφού πέρασε ως δανεικός από Άσκολι, Έμπολι, Σιόν, Πάρμα και Ελλάς Βερόνα, τα τελευταία 3 χρόνια έχει καθιερωθεί στην ομάδα του Μιλάνου. Με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι 0 26χρονος διεθνή άσος έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 2 κυπέλλων Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ, ενώ τη περσινή σεζόν έφτασε έως το τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ντιμάρκο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Νερατζούρι και για αυτό η διοίκηση της ομάδας θέλησε να τον επιβραβεύσει και προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα του αποφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Την φετινή σεζόν, ο 16 φορές διεθνής με τη «Σκοάντρα Ατζούρα» έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, όπου έχει σκοράρει 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Δείτε την ανάρτηση: