Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γκέλαρε» στη Γένοβα η Ίντερ (1-1) – Ανατροπή και τρίποντο για τη Λάτσιο (3-1)

«Γκέλαρε» στη Γένοβα η Ίντερ (1-1) – Ανατροπή και τρίποντο για τη Λάτσιο (3-1)

Η Τζένοα σταμάτησε την Ίντερ και οι Νερατζούρι έκλεισαν με γκέλα το 2023 – Νίκη Ευρώπης για τη Λάτσιο κόντρα στην Φροζινόνε.

Η Ίντερ δεν κατάφερε νικηφόρα να περάσει από το «Λουίτζι Φεράρις», καθώς η μαχητική Τζένοα αποδεικνύεται «κακός δαίμονας» των «μεγάλων» τη φετινή σεζόν και έκοψε βαθμούς και από τους πρωτοπόρους στη Serie A, που με το τελικό 1-1, ελπίζουν σε απώλεια βαθμών της Γιουβέντους, για να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δύο χαμένοι βαθμοί στη Γένοβα για την Ίντερ.

Η Λάτσιο αν και βρέθηκε να χάνει από την Φροζινόνε στο «Ολίμπικο» γύρισε το παιχνίδι σε ένα δίλεπτο και πήρε εν τέλη μία άνετη νίκη με 3-1, για να πλησιάσεις στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φίλοι της Τζένοα δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Λουίτζι Φεράρις» για να υποδεχθούν την πρωτοπόρο Ίντερ, που χωρίς τον τραυματία Λαουτάρο Μαρτίνεζ τα βρήκε δύσκολα. Οι «Νερατζούρι» μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα με τον Αρναούτοβιτς στο 42΄, όμως με κεφαλιά από κόρνερ στο (45+7′!) ο Ντραγκουσίν ισοφάρισε στο τελικό όπως αποδείχθηκε 1-1, με την Ίντερ να μην βρίσκει το γκολ νίκης που έψαχνε.

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Ντραγκουσίν, Ζαμπέλι, Μαρτίν (78’ Μεσίας), Μπάνι, Ντε Βίντερ (46’ Βάσκες), Στρόουτμαν (61’ Μαλινόβσκι), Μπαντέλι, Φρέντρουπ, Εκουμπάν (61’ Ρετέγκι), Γκούντμουντσον

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Μπαζτόνι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (79’ Ντάμφρις), Μπίσεκ (90′ Παβάρ), Κάρλος Αουγούστο, Μχιταριάν (89′ Κλάασεν), Μπαρέλα (78’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Αρναούτοβιτς (71’ Σάντσες), Τουράμ.

Τρίποντο με ανατροπή για τη Λάτσιο

Η Λάτσιο έκλεισε με νίκη το 2023, υποδεχόμενη την Φροζινόνε, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Σούλε από το σημείο του πέναλτι στο 57′, όμως με τον Καστεγιάνος στο 70΄και τον Ίσακσεν στο 72′ έκανε γρήγορα την ανατροπή, με τον Πάτρικ στο 83΄να «γράφει» το τελικό 3-1.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Πάτρικ, Χιλά, Πελεγκρίνι(54’ Χισάι), Ροβέλα(86’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Καμάντα(66’ Βεσίνο), Φελίπε Άντερσον(46’ Ίσακσεν), Τζακάνι(86’ Πέδρο), Καστεγιάνος

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μοντερίσι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Γκέλι, Μπαρενετσέα, Μπρεσανίνι(89’ Μπουράμπια), Γκαριτάνο(79’ Κβερνάτζε), Χαρούι(75’ Κάζο), Σουλέ(89’ Τσούνι), Κάιο Ζόρζε(75’ Τσεντίρα)

Η Ίντερ με την ισοπαλία πηγαίνει στους 45 βαθμούς και ευελπιστεί η Γιουβέντους να μην κερδίσει την Ρόμα στο ντέρμπι του Σαββάτου, για να διατηρήσει μία απόσταση μεγαλύτερη των 2 βαθμών, μιας και η «Γηραιά Κυρία», βρίσκεται στους 40. Η Λάτσιο ανέβηκε στην 8η θέση με 27 βαθμούς, 1 πίσω από Νάπολι και Ρόμα, με τους «Τζιαλορόσι» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024