ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν έχει λόγο ύπαρξης»
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για την απόφαση της Κυβέρνησης να διεξάγονται τα παιχνίδια της Super League κεκλεισμένων των θυρών.
Την αντίθεσή του στην διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών στη Super League εξέφρασε, με ανάρτησή του στα social media, o ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών).
Τόνισε πως με άδεια γήπεδα δεν υπάρχει λόγος να γίνονται οι αγώνες και πως δεν υπάρχει λογική εξήγηση πίσω από την απόφαση της Κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:
«Άδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας. Ποτέ δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται.
Και τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στον μικρό Γιαννάκη, τον Εύθυμη, τον Αντώνη και χιλιάδες ακόμη παιδιά που το ποδόσφαιρο προσφέρει νόημα στη ζωή τους; Τι να απαντήσουμε στους εκατομμύρια υγιείς φιλάθλους του βασιλιά των σπορ που «ζούνε» για την Κυριακή; Ότι μας κέρδισαν οι κακοί;»
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά
- Η Ευρώπη «εκτοξεύει» 22,1 δισ. ευρώ
- Greek statistics με την ανεργία: Όταν η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει τον εαυτό της
- Από τον αλ Άσαντ, στον αλ Σάρα – Συρία, ένας χρόνος μετά






