Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά της έμφυλης βίας
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Μεγάλη πορεία κατά της έμφυλης βίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11) στο κέντρο της Αθήνας, από φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.
Πλήθος γυναικών και όχι μόνο, έδωσαν το παρών από τις 12:30 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πραγματοποίησαν διαδήλωση μέχρι το Σύνταγμα.
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην έμφυλη βία, στον σεξισμό και στις διακρίσεις.
«Καμία μόνη, καμία λιγότερη»
Αντίστοιχες πορείες έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Κομοτηνή.
Δείτε φωτογραφίες:
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει