Αυτοί είναι οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις
Δείτε ποια θα είναι η διαιτητική τριάδα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις (24/11, 21:15).
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (24/11, 21:15) τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague με τη διοργανώτρια αρχή να ορίζει τους διαιτητές της αναμέτρησης.
Αυτοί είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Oύρος Νίκολιτς (Σερβία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).
Τα νεότερα στον Ολυμπιακό
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το 2/2 στη «διαβολοεβδομάδα» ενώ μετράνε τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην τελευταία προπόνηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει επανέλθει.
Από την άλλη η Ζαλγκίρις έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά επικράτησε της Μπάγερν για το δεύτερο ματς της «διαβολοεβδομάδας».
Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 5-4, ενώ οι Λιθουανοί στην 12η με 4-5.
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας
- The Expla-in Project: Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κρακεράκια με τις υποκλοπές;





