Αμβούργο: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο – Αίσιο τέλος στην υπόθεση ομηρίας
Συνελήφθη ο πατέρας που κρατούσε όμηρο την κόρη του
Έληξε η υπόθεση ομηρίας στο αεροδρόμιο του Αμβούργου καθώς ο 38χρονος παραδόθηκε στις αρχές.
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του που ήταν στην πίστα του αεροδρομίου και παραδόθηκε στην αστυνομία χωρίς να προβάλλει αντίσταση.
Το κορίτσι ηλικίας 4 ετών είναι καλά στην υγεία του.
Ο 35χρονος είχε εισέλθει με το αυτοκίνητό του στην πίστα του αεροδρομίου και κρατούσε όμηρο την 4χρονη κόρη του.
Πατέρας και κόρη βγήκαν από το αυτοκίνητο και το παιδί δείχνει να μην έχει τραυματιστεί.
Περισσότερο από 16 ώρες διαρκεί η ομηρία της 4χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα στο αεροδρόμιο του Αμβούργου
Ο 35χρονος οπλισμένος άνδρας έσπασε με το αυτοκίνητό του την μπάρα στην πύλη του αεροδρομίου και εισήλθε στην πίστα, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα και εκτοξεύοντας δύο φλεγόμενες φιάλες, που έμοιαζαν με βόμβες μολότοφ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η τετράχρονη κόρη του. Ο άνδρας το στάθμευσε δίπλα σε ένα αεροπλάνο της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines.
Άμεση κινητοποίηση των Αρχών
Η αστυνομία δήλωσε ότι πιστεύει ότι το περιστατικό συνδέεται με «διαμάχη για την επιμέλεια ενός παιδιού» και ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις έγιναν στα τουρκικά.
Hamburg airport remained closed as police dealt with a hostage situation involving a suspected armed man in a custody dispute https://t.co/xcFG8e0PCi pic.twitter.com/jub1f3Evza
— Reuters (@Reuters) November 5, 2023
Αργότερα έγινε γνωστό ότι μέσα σε αυτό ήταν η τετράχρονη κόρη του με την οποία ήθελε να ταξιδέψει στην Τουρκία.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση ανάμεσα τους και ειδικοί ψυχολόγοι οι οποίοι και τελικά κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα να παραδοθεί.
Νωρίτερα, η σύζυγος του οδηγού του αυτοκινήτου είχε ενημερώσει την αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
- Όταν ένας σεισμός άλλαξε την ιστορία του πετρελαίου
- Φοβερός Ράιαν Ρέινολντς: Περιέγραψε σε ρόλο… δημοσιογράφου τη νίκη της Ρέξαμ (vid)
- Κρήτη: Ανήλικη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Δέκα συλλήψεις
- Θεσσαλονίκη: 22χρονος οδηγούσε με 179 χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας ήταν 90
- Μοντέλο εκθέτει τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι ο Άγιος που όλοι πιστεύουν» (pic)
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442