Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός 68χρονου κυνηγού που έπεσε από βράχια
Ο 68χρονος έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.
Σοβαρός τραυματισμός ενός κυνηγού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό Αργολίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, πρόκειται για 68χρονο ο οποίος είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή Άγιος Βασίλειος Λυγουριού και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.
Στο σημείο που εντοπίστηκε ο 68χρονος κυνηγός έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες τον 68χρονο στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αργολίδας.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)


