
Εύκολα ο Ολυμπιακός (20-12)
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν με 20-12 τον Αλιμο και έκαναν το «5 στα 5» στο φετινό πρωτάθλημα.
Επιβλητική για άλλη μία φορά η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, κυριάρχησε στο θεωρητικό ντέρμπι κορυφής της Α1, επικρατώντας 20-12 στον Αλιμο της ομώνυμης ομάδας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Με εξαίρεση ένα διάστημα στη δεύτερη περίοδο, όπου οι γηπεδούχες πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα γκολ και μείωσαν από 7-2 σε 7-6, οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν πλήρως και έφτασαν άνετα στη νίκη.
Στα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια, η Βουλιαγμένη συνάντησε αντίσταση στο Ιλίσιο από τον ουραγό Ηλυσιακό, αλλά επικράτησε με 13-7, ο Εθνικός συνέτριψε τη ΝΕ Πατρών 20-4 και η Γλυφάδα νίκησε πολύ δύσκολα το Περιστέρι με 12-10. Οι τρεις νικήτριες ομάδες έφτασαν τους 12 βαθμούς και έπιασαν τον Αλιμο στη δεύτερη θέση της κατάταξης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Χανιά-ΠΑΟΚ 13-12
Πανιώνιος-ΑΕΚ 7-3
Εθνικός-ΝΕ Πατρών 20-4
Ηλυσιακός-Βουλιαγμένη 7-13
Γλυφάδα-Περιστέρι 12-10
Αλιμος-Ολυμπιακός 12-20
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- Αρκάς: Καλημέρα και Χριστός Ανέστη
- Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη επιστρέφει το καλοκαίρι
- Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις – Αποχώρησε ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – «Κάναμε την τελευταία μας προσφορά»
- Κόντρα Ερντογάν – Νετανιάχου με φόντο την εκεχειρία στο Ιράν
- Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Χαλκίδας μετά την Ανάσταση




