Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεν

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Ρεν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει και την αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεν για την τρίτη αγωνιστική του Europa League (26/10, 22:00).

Οι πράσινοι στοχεύουν στους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα τους διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Σήμερα, Τετάρτη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Λεωφόρο (η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση μετά από αυτή με τη Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League) με απογευματινή προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής, με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των «γνωστών» Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας μαζί με τον Βασίλη Ξενόπουλο. Ατομικό έκανε ο Κλέινχεϊσλερ, ενώ εκτός έμεινε και ο Χουάνκαρ. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία ο Παναθηναϊκός θα «κατεβεί» αύριο στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:
Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Μπιλάλ, Προδρομίτης.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024