Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση κόντρα στην Σάσαρι
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (18/10) την Ρέιμοντ Σάσαρι στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του θεσμού, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Με «φόντο» την πρόκριση στους «32» της Ευρώπης αγωνίζεται, την Τετάρτη (18/10), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.
Στις 18:00 (OSFP TV) το απόγευμα, ο Θρύλος υποδέχεται την Ρέιμοντ Σάσαρι στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του θεσμού, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Μετά το σπουδαίο «διπλό» (24-31) στη Σαρδηνία, στην πρώτη «μάχη» των «64» της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» του Νίκου Γραμματικού κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «32», στην κρίσιμη ρεβάνς με την ιταλική ομάδα στην Ηλιούπολη.
Δηλώσεις:
Νίκος Γραμματικός: «Το δεύτερο παιχνίδι, αύριο, κόντρα στην Σάσαρι. Θεωρώ, ότι είμαστε σε καλό σημείο, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Είχαμε διπλή προπόνηση, σήμερα. Αύριο, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά, να κερδίσουμε, να προκριθούμε. Η ομάδα είναι καλά, τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση.
Είχα πει, ότι το αποτέλεσμα το αυριανό εξαρτάται μόνο από τη δική μας απόδοση και αυτό λέω και τώρα, θέλω να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση και να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Η ομάδα μας, αύριο, δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της χρονιάς και είναι το πρώτο εντός έδρας. Όπως έχουμε πει, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για εμάς είναι μια πρόκληση και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, κοιτώντας κάθε γύρο και κάθε ματς ξεχωριστά.
Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση στην Ιταλία και θέλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και αύριο, ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση. Σημαντικός παράγοντας σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι και ο κόσμος μας. Θέλουμε τον κόσtμο μας στο κλειστό της Ηλιούπολης, να δώσει στην ομάδα μας την ώθηση που χρειάζεται, όπως μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.