Μπάιντεν: Η συντριπτική πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τη Χαμάς
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε πως προτεραιότητα των ΗΠΑ είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Γάζα
Προτεραιότητα των ΗΠΑ είναι να αντιμετωπιστεί «κατεπειγόντως» η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν, ενώ διανύεται η έβδομη μέρα του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.
«Η συντριπτική πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τη Χαμάς»
«Οι ομάδες μας στην περιοχή εργάζονται, σε επαφή με τις κυβερνήσεις του Ισραήλ, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και άλλων αραβικών χωρών και των Ηνωμένων Εθνών, για να αυξήσουμε» την ανθρωπιστική βοήθεια, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν από τη Φιλαδέλφεια όπου βρίσκεται για να κάνει ανακοινώσεις για την οικονομική πολιτική. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν έχει καμία σχέση με τη Χαμάς», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, οι νεκροί στη Γάζα ανέρχονται σε 1.900 και από αυτούς οι 614 ήταν παιδιά και 370 γυναίκες. Άλλοι 7.696 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Γάζα, ώρα μηδέν – Ηχούν σειρήνες
Έτοιμο να εισβάλει στη Γάζα μοιάζει το Ισραήλ καθώς το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου έδωσε εντολή εκκένωσης όλων των αμάχων από τη βόρεια Γάζα, η οποία είναι σε εξέλιξη, με χιλιάδες Παλαιστίνιους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.
Η χερσαία επέμβαση είναι θέμα ωρών και ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το τελεσίγραφο έληξε στις 8 το απόγευμα.
- Στοιχεία της ΑΑΔΕ επιβεβαιώνουν τη συνέχιση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πόπη Δομάζου: «Ο πατέρας μου μέχρι την τελευταία στιγμή προπονούσε παιδιά, το ξαφνικό σε διαλύει»
- Λίστα ICE – Ένας μικρός ευρωπαϊκός ιστότοπος «ξεμπροστιάζει» τους πράκτορες μετανάστευσης των ΗΠΑ
- Συνέδριο ALL THINGS RADIO 2026: Το κορυφαίο θεσμικό γεγονός της ελληνικής ραδιοφωνικής και audio αγοράς
- Τραγική κατάληξη για τον 55χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε νεκρός στο Μαρούσι
- Η στενή σχέση του Bad Bunny του με τον Μέσι και οι στίχοι για τον Αργεντινό σούπερ σταρ (vid+pics)



