Ακόμη μία διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ακόμη μία φορά που αδειάζουν τα Σπάτα. Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 13 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει και η δουλειά από τον Ματίας Αλμέιδα.

Αυτοί που έμειναν πίσω έχουν ρεπό σήμερα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 18.30. Θα ακολουθήσουν τρεις πρωινές προπονήσεις στις 09.00 και το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ρεπό.

Όσοι παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, συνεχίζουν τις προπονήσεις στα Σπάτα

Από Δευτέρα οι παίκτες θα επιστρέψουν στα Σπάτα και με την σταδιακή ενσωμάτωση των διεθνών θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επανέναρξη των υποχρεώσεων, με πρώτο ματς να είναι αυτό κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς της ΑΕΚ θα μπορούσαν να ήταν ακόμη και 15 αλλά οι Γκαρσία-Τσούμπερ είναι τραυματίες και δεν πήγαν στις Εθνικές τους. Και για τους δύο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι στο 100% στην επανέναρξη, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά οι 13 διεθνείς της ΑΕΚ: Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ρότα, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί, Ζίνι, Σιμάνσκι, Χρυσόπουλος.