Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Basket League κόντρα στον Άρη
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Άρη.
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την μεγάλη επικράτηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική της Euroleague και επικεντρώνεται στην πρεμιέρα της Basket League.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» (17:15) για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και στοχεύει σε μια καλή αρχή.
Η αναμέτρηση γίνεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του και με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη.
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Μουστάφα Φαλ, του Ίγκνας Μπραζντέικις αλλά και του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Η αναμέτρηση γίνεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του και με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη
Ο Άρης πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην κάτοχο του EuroCup, Γκραν Κανάρια, από την οποία και έχασε στην πρεμιέρα με 66-82.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπέτρου Τζιοπάνος και Λουλουδιάδης.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη



