
Αναβλήθηκε το Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στο Ισραήλ
H Euroleague πήρε την απόφαση να αναβάλει την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έπειτα από αίτημα των Ισραηλινών.
O πόλεμος του Ισράηλ δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει το μπάσκετ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κάνει επίσημη κρούση στη διοργάνωση για να αναβάλει την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ένα αίτημα που η λίγκα δεν θα μπορούσε να μην κάνει δεκτό και έτσι το επιβεβαίωσε με σχετική της ανακοίνωση. Πράγμα που σημαίνει πως οι Ισραηλινοί θα παραμείνουν στη χώρα του τους παρότι αρχικά είχε αποφασιστεί να φύγουν λίγο πιο νωρίς (σε περίπτωση που γινόταν ο αγώνα) για λόγους ασφαλείας.
Παράλληλα, πλην του αγώνα της ομάδας του Όντεντ Κάτας με αυτή του Έτορε Μεσίνα, η Euroleague πήρε την απόφαση να αναβάλει και το ματς της Χάποελ με τη Γουλβς για λογαριασμό του EuroCup.
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές


