Η βαθμολογία της Superleague
Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός με 19 πόντους – Στο -5 ο ΠΑΟΚ, στο -6 ο Παναθηναϊκός.
Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο βράδυ στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ (3-0), πετυχαίνοντας έτσι την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημά που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.
Νωρίτερα στη Λεωφόρο σε ένα ματς που έσπασαν… καρδιές ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γλιτώσει τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-2), χάρη στο τέρμα του Γερεμέγιεφ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στραβοπάτημα για τον Άρη, με την Κηφισιά να τον υποχρεώνει σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1), με την ομάδα του Μάντζιου έτσι να πετά έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει, ώστε να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.
Στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα η Λαμία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού με (1-0), με «χρυσό» σκόρερ τον Καρλίτος.
Η βαθμολογία:
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να «δέσει» Ντεμπελέ και Μπαρκολά
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Προς γενικευμένη εφαρμογή σε όλο τον ιδιωτικό τομέα
- Άλεξ Καρπ: Είναι αυτός ο πιο επικίνδυνος CEO της εποχής μας;
- Συνταγή: Λαχταριστά crookies
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Φθιώτιδα


