Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο ήσυχη» – Τι είπε ο Δημήτρης Κατριβέσης
Η Μαριάντα Πιερίδη μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλει να πάρει αποστάσεις από όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση.
Με την κρίση στη σχέση ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση να έχει γίνει το απόλυτο gossip των τελευταίων ημερών, η γνωστή τραγουδίστρια ζήτησε να μπει ένα τέλος και να την αφήσουν λίγο στην ησυχία της.
Ήταν στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό που μίλησε τόσο ο διάσημος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης όσο και η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη.
«Δεν νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Κατριβέσης.
«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό»
«Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις», υπογράμμισε η Μαριάντα Πιερίδη.
«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», συμπλήρωσε η Μαριάντα Πιερίδη.
Είναι εδώ και λίγες ημέρες που η Μαριάντα Πιερίδη βρίσκεται στο προσκήνιο για την κρίση που περνά ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση, με την τραγουδίστρια να θέλει να πάρει απόσταση από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’




