«Ο Κασσελάκης επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα», λένε συνεργάτες της Αχτσιόγλου
«Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο», σημειώνουν
«Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Για λόγους εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει φτάσει να επιτίθεται ακόμα και κατά της κυβερνησης του Αλέξη Τσίπρα», σχολιάζουν συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου, αναφορικά με τις δηλώσεις του συνυποψηφίου της για τις γνώσεις του στα εθνικά μας θέματα.
Από το περιβάλλον της κυρίας Αχτσιόγλου υπογραμμίζεται πως ο κ. Κασσελάκης, «το μεσημέρι, μας κάλεσε να κατεβάσουμε τους τόνους. Από το απόγευμα σήμερα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υιοθετώντας την κατάπτυστη προεκλογική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη».
«Είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο»
«Χρειάζεται να επιδείξει, λίγες ώρες πριν τις κάλπες, ψυχραιμία και νηφαλιότητα και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλοι εμείς είμαστε στον ίδιο πολιτικό χώρο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
«Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν το νόμο Κατρούγκαλου»
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τα ομαδικά «πυρά» που δέχτηκε για το «λεκτικό ατόπημα» αναφορικά με τα Κατεχόμενα της Κύπρου, πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με τρόπο αιχμηρό.
Με νέο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διεμήνυσε πως δεν είναι τέλειος σαν εκείνους που… έφτιαξαν το νόμο Κατρούγκαλου.
Υποστήριξε ότι γνωρίζει τα εθνικά μας θέματα και έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές γι’ αυτά στον αμερικανικό Τύπο, ενώ ως προς τα σχόλια για τα ελληνικά του, έδωσε την εξής χαρακτηριστική απάντηση:
«’Πώς θα πάει να μας εκπροσωπήσει διεθνώς;’ Στα αγγλικά, είναι η απάντηση. Μέχρι να γίνουν τα ελληνικά μου όπως τα αγγλικά μου, στα αγγλικά. Λέτε να μην τα μιλάνε στο εξωτερικό;».
- Κρήτη: Κατέρρευσε μπαλκόνι σε χωριό – Μεγάλη αναστάτωση
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Η Ζεντάγια και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ένα ζευγάρι βγαλμένο από την κόλαση
- «Η δεδηλωμένη της κυβέρνησης στηρίζεται σε υπόδικους, εκλογές τώρα», λέει η αντιπολίτευση
- Κόρινθος: Συνελήφθη και ο μηχανικός για την κατάρρευση μπαλκονιού που σκότωσε 43χρονη – Άφαντη η ιδιοκτήτρια
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να την καλύψει ο συνοδηγός
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- Άννα Βίσση: Τέλος εποχής στο Hotel Ερμού – Πότε θα γίνει η συναυλία στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442