Η Βαλένθια διέλυσε την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0)
Η Βαλένθια επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0, με τον Κανός να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση
Σπουδαίο τρίποντο για την Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε (3-0) για την 5η αγωνιστική της La Liga.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σέρχι Κάνος, κινήθηκε από την αριστερή πλευρά, έκανε την παράλληλη σέντρα στον Ντούρο κι αυτός με ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Όμπλακ για το 1-0 στο 5′.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ στη δεξιά γωνία του Σλοβένου τερματοφύλακα.
Στο 54′ ένα παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, ο Χάβι Γκέρα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του απέναντι στους «ροχιμπλάνκος».
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
- Χριστούγεννα στο Amirandes: Μια χειμερινή ιστορία στην καρδιά της κρητικής φιλοξενίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα
